АКТУАЛЬНО

Молодь із Вінниці взяла участь у Зимовому таборі

Середа, 06 березня 2019, 13:14
Молодь парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Вінниці взяла участь у зимовому таборі у Карпатах.

Цей табір відбувався 1-2 березня 2019 року. Як зазначають організатори, добра зимова погода та духовна програма дозволили  учасникам відновити як фізичні, так і духовні сили.

Учасниця табору, Марічка, радо поділилася своїми переживаннями: «Спочатку більша частина нашої команди не те щоб кататися, а нормально лижні не могла надіти. Діти, що перебували на тому ж гірськолижному комплексі, постійно підказували спускатися лижами – «плужком», а в голові лише думка, що єдиний «плужок» тут – це ти. Проте кожна невдача, падіння виховує силу волі та зміцнює у власних прагненнях. Тому можна додати, що «+ 1 навичка» вже є».

У таборі молодь щодня була на Божественній Літургії, а також спільно молилися на вервиці. Тому вінничани, ділячись враженнями, наголошували, що з упевненістю можуть сказати, що молитва дарує те, що людина своїми силами не здатна здобути.

На завершення учасники відвідали музей колишньої підпільної семінарії УГКЦ, що в с. Дора. Екскурсовод музею, о. Богдан відкрив для молоді багато невідомих моментів з життя УГКЦ, часи переслідування та як відважно молоді хлопці ставали священиками завдяки мудрому духовному супроводу о. Михайла Косила: «Неймовірні труднощі, жертви і переслідування ставали їм на перешкоді, та любов до Бога була сильнішою… Також у пам’яті закарбувалася особлива книжка «Псалтир», яку вручну переписав о. Михайло всього за одну ніч в 15-річному віці».

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next