АКТУАЛЬНО

Молодь зі Стрия перемагає в конкурсі «Християнські цінності і соціальні медіа»

Середа, 22 травня 2013, 09:54
18 травня 2013 року в Українському католицькому університеті відбувся фінал конкурсу «Християнські цінності і соціальні медіа». Конкурсанти розробляли проекти, у яких представили способи поширення християнських цінностей за допомогою соціальних мереж.
18 травня 2013 року в Українському католицькому університеті відбувся фінал конкурсу «Християнські цінності і соціальні медіа». Конкурсанти розробляли проекти, у яких представили способи поширення християнських цінностей за допомогою соціальних мереж. Захід проходив у рамках дня відкритих дверей на філософсько-богословському факультеті УКУ. Спершу конкурсантів ознайомили з історією університету, життям студентів, а також навчальним процесом. Також була нагода поспілкуватися з викладачами університету та подивитися відео-звернення ректора УКУ владики Бориса (Гудзяка). Під час цікавої екскурсії старшокласники відвідали теле- та радіостудію УКУ, майстерню іконопису, бібліотеку, комп’ютерний клас та інші цікаві місця навчального закладу. Після екскурсії розпочалася друга частина, котру всі з нетерпінням чекали, – представлення груп і результати конкурсу. Кожен учасник повинен був коротко описати групу, її основне завдання, проблеми та ідеї створення. Відтак була ще одна маленька перерва, під час якої судді підбили підсумки. Переможцем конкурсу стали учасники молодіжної спільноти парафії катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрия (духовний провідник о. Андрій Бінас, голова Катехитичної комісії Стрийської єпархії): Дмитро Костів з проектом «Молодь храму Успіння Пресвятої Богородиці», Дмитро Барабаш з проектом «Джерело духовності» та Наталя Дрозд з проектом «Християнство XXI століття». У подарунок від УКУ вони отримали планшетний комп’ютер. Окрім того, кожен з учасників був нагороджений пам’ятними грамотами.  

Повідомила Наталя Дрозд, учасниця конкурсу

Додаток: З усіма проектами можна ознайомитись у соціальній мережі vkоntakte, Дмитро Костів «Молодь храму Успіння Пресвятої Богородиці»( http://vk.com/uspinya), Дмитро Барабаш «Джерело духовності» (http://vk.com/club51022405) та Наталя Дрозд «Християнство XXI століття» (http://vk.com/christianity21)
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next