АКТУАЛЬНО

Молитва вдячності полеглим за свободу України

Вівторок, 24 квітня 2018, 11:37
21 квітня 2018 року відбулася урочиста академія молитовного вшанування «Пам’яті Героїв України». Захід розпочався о 9:00 молитвою Парастасу, яку очолив о. Степан Сус, і покладанням квітів до могил полеглих Героїв АТО та Героїв Небесної сотні на почесному полі поховань на Личаківському кладовищі у Львові.

До зібраних побратимів і родин полеглих звернувся о. Полікарп, ЧСВВ, зі словами співчуття родинам та побратимам за втрату та із заохоченням берегти і наслідувати їх світлий приклад життя, адже вони у житті виконали заповіт Христа: «Ніхто більшої любові не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх».

Згодом вшанування пам’яті Героїв продовжив молитовно-мистецький захід у театрі імені Марії Заньковецької за участю родин Героїв Небесної сотні та родин загиблих Героїв АТО та активістів Революції гідності.

Були згадані поіменно полеглі на Майдані та в АТО від Львівщини.

Голова Львівської обласної державної адміністрації п. Петро Синютка запевнив, що влада піклуватиметься про родини полеглих, і вручив родинам посмертно ордени та медалі. На сцені лунали слова вдячності, пісні, якими художні колективи Львівщини вшанували пам’ять Героїв України. 

Організували захід «Пам’яті Героїв України» благодійна організація «Спілка матерів миру», волонтерські спільноти м. Львова та воїни-ветерани Львівщини за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

missiopc.blogspot.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next