АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир здійснив душпастирську візитацію Долинського деканату

Вівторок, 05 жовтня 2021, 11:02
3 жовтня архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин з душпастирським візитом відвідав дві громади Долинського протопресвітеріату. Спершу архиєрей завітав до громади Різдва Пресвятої Богородиці в с. Пшеничник Долинського району.

Візит розпочався зі спільної молитви Архиєрейської Божественної Літургії, яку очолив митрополит Володимир у співслужінні з протопресвітером Зореславом Котовичем, парохом Олегом Голинським та священниками Долинського деканату.

Після спільної молитви відбулося врочисте освячення наріжного каменя під будівництво нової церкви, яке розпочнеться незабаром.

Окрім того, митрополит Володимир відвідав парафію Святого Василія Великого, що в с. Новошин. Цими днями минає рівно рік, як тут сталася пожежа, внаслідок якої громада залишилася без храму. Зусиллями небайдужих вірних з усієї Івано-Франківської архиєпархії, зараз тут активно тривають будівельні роботи, так що вже незабаром віряни зможуть знову молитися у своїй святині.

Пресслужба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next