АКТУАЛЬНО

Митрополит Епіфаній привітав Блаженнішого Святослава з днем народження

П'ятниця, 06 травня 2022, 12:19
Митрополит Епіфаній, Предстоятель Православної Церкви України (ПЦУ), привітав Блаженнішого Святослава, Главу Української Греко-Католицької Церкви, з нагоди Дня народження.

«Від імені Православної Церкви України та від себе особисто вітаю вас із днем народження! Повнота Божественної Любові закликає людину до буття з однією метою – бути щасливою у вічному спілкуванні зі своїм Творцем: щоб у цьому земному житті людина реалізувала свій внутрішній потенціал, закладений в її богоподібності», – зазначається у вітальному листі.

В ці дні, – додає Предстоятель ПЦУ, – з особливою силою звучить молитва за Україну, за воїнів, за перемогу та мир. Повномасштабна війна, яку розгорнула росія проти українського народу показала всьому світові, що ми – незламні. Запорукою цього є наші молитви до Творця.

«У цей непростий час нехай Господь завжди подає вам сили Святого Духа, примножуючи ваші духовні дари, посилає міцне здоров’я і надихає на боротьбу проти всякого зла! Нехай ваша архипастирська діяльність служить утвердженню миру і злагоди в нашому суспільстві, наповнює душі вірних вірою та впевненістю в торжестві добра. Ми віримо в перемогу, бо на нашому боці правда і Божа допомога!» – побажав Митрополит Епіфаній.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next