АКТУАЛЬНО

Медичний капелан Київської архиєпархії благословив медиків і пацієнтів відділення реанімації новонароджених

П'ятниця, 16 квітня 2021, 09:57
15 квітня 2021 року медичний капелан Київської архиєпархії, протоєрей Віталій Воєца благословив медиків і пацієнтів відділення реанімації новонароджених першої дитячої лікарні міста Києва.

Про це священник повідомив у соціальній мережі: «Спільна молитва, благословення медиків і малечі, окроплення свяченою водою відділення реанімації новонароджених та як подарунок у подяку за їхню невтомну працю – ікона сявтого Пантелеймона Цілителя!», – зазначає душпастир.

Він також додав: «Тут рятують життя, тут дають надію, тут несуть своє служіння справді професіонали своєї справи – лікарі-анестезіологи, неонатологи, медсестри та інші. Аленайголовніше, що всі медики з Божою допомогою хочуть, щоб кожна дитинка жила та була здоровою! Нехай святий Пантелеймон із Господнім благословенням опікується вами, вашим відділенням та тією малечою, що буде перебувати під вашим пильним доглядом! Щира подяка й уклін вам за все, наші "Ангели в білих халатах"! Здоровя та радості!», – побажав капелан.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next