АКТУАЛЬНО

Львів’ян запрошують помолитися за сиріт під час чувань

Понеділок, 05 листопада 2018, 12:39
Капелани та волонтери місії «Центр опіки сиріт» ЛА УГКЦ запрошують усіх на молитовні чування, приурочені до Всеукраїнського дня молитви за сиріт. Вони відбудуться 10 листопада 2018 року в Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла. О 18:00 розпочнеться спільна Божественна Літургія, відтак - чування.

«Цього року роздумуватимемо над Словом Божим. Якщо гортати сторінки Святого Письма, можна знайти, як сильно Бог піклується про бідних, багато прикладів, як Бог по-особливому, з любов’ю та турботою ставиться до сиріт. Ми часто згадуємо про покинуту дітвору на великі свята, а найчастіше на день Святого Миколая. Приносимо багато солодощів, мандарин і забуваємо про важливу річ, якої їм так бракує. Це бути з ними постійно та молитовно їх підтримувати. Запрошуємо долучитися до чувань, молитовно бути з малечею, яка потребує нашої опіки», – зазначають організатори.

Також кожен матиме можливість отримати образок Пресвятої родини з молитвою та іменем дитини-сироти, яку впродовж року зможе згадувати у  своїх молитвах.

Нагадаємо, щороку в другу неділю листопада Церкви єднаються в спільному звертанні до Бога в День молитви за сиріт за кращу долю для таких дітей.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next