АКТУАЛЬНО

Карітас Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ підготував майбутніх першокласників до школи

Четвер, 06 серпня 2020, 11:30
У середу, 5 серпня, у Карітасі Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ відбулося вручення дипломів про успішне закінчення навчальної програми «Впевнений школяр».

Підготовку до школи проходили діти, які цього року йдуть у 1-й клас. Дипломи майбутнім першокласникам вручив директор Карітасу о. Володимир Чорній, благословивши дітей на добре навчання.

«Сьогодні діти отримали свій перший диплом, їх у житті ще буде багато, але головне, аби вони принесли користь дітям, аби ті могли скористатися тими знаннями», – звернувся до присутніх о. Володимир.

Підготовку до школи пройшли 32 дітей, із них 7 проживають у районах Івано-Франківської області. Вони навчалися індивідуально в режимі онлайн.

Навчання з дітьми проводили педагог і психолог. У зв’язку із веденням карантинних заходів, більша частина навчання відбувалася у режимі онлайн.

Підготовка до школи тривала чотири місяці – з 24 лютого по 26 червня. Заняття охоплювали логіко-математичний блок, психологічний блок та дозвілля.

Леся Король – багатодітна матір, що виховує четверо доньок. Жінка відзначає велику користь від таких занять. Її донька Наталя йде восени в 1-й клас.

«Моя донька навчилася працювати у групі з дітьми, навчилася висловлювати свою думку, – розповідає п. Леся, – навіть коли заняття перейшли в режим онлайн у зв’язку з карантином, дитина завжди чекала цих зустрічей».

Після вручення дипломів діти потішили всіх невеличким концертом, а психолог Карітасу провела для батьків бесіду про готовність дітей до школи.

Карітас Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ уже четвертий рік поспіль організовує підготовку дітей до школи.

Група «Впевнений школяр» проходить у межах діяльності Центру соціально-психологічної допомоги для сім’ї, дітей та молоді, що діє на базі Карітасу.

ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next