АКТУАЛЬНО

Карітас вкотре організовує табір для дітей АТО

Понеділок, 31 серпня 2015, 13:51
Цього літа до себе на відпочинок БФ «Карітас» прийняв понад 200 дітей з опікунами із зони бойових дій. Групи складалися переважно з 30 дітей і дорослих, котрі приїжджали до Карітасу впродовж трьох літніх місяців.

Тут, у Дрогобичі, вони мали вельми насичену та цікаву програму, а саме екскурсії та незабутні поїздки у Львів, Трускавець, Східницю та Карпати. Окрім цього, спільні зустріч та молитва у Карітасі додали скривдженим дітям війни більше віри та надії у майбутнє.

Після незабутніх канікул на Заході України групи дітей з АТО отримали неймовірні враження та навіть зі сльозами на очах не хотіли покидати стіни Карітасу та наше місто. Директор БФ «Карітас» отець Ігор Козанкевич пообіцяв, що ми неодмінно вкотре організуємо такий приїзд дітей із прифронтових міст і сіл. Тому вже на початку вересня команда «Карітасу» готується до ще одного приїзду дітей зі Сходу.

«Попри всі справи, ми не повинні забувати, що війна продовжується. У таких проблемних зонах як, скажімо, Оріхове, що на Сході, ситуація критична, його практично ізолювали від світу, туди неможливо ні виїхати, ні в’їхати, харчі закінчуються. Тому ми, як Карітас, не можемо залишити в такій жахливій військовій ситуації тих дітей, які не мають можливості покинути село. Ми згодилися прийняти таких дітей до себе», - сказав отець Ігор.

Прес-служба БФ «Карітас»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next