АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ зустрівся з представниками Cпільноти cвятого Егідія із Італії

Субота, 04 липня 2015, 15:40
4 липня Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, у Патріаршому cоборі Воскресіння Христового, що в Києві, зустрівся із Спільнотою святого Егідія з Дженови (Італія), яка приїхала в Україну на прощу. Очолює паломників (всього 65 осіб) владика Матео Дзуппі, Єпископ-помічник єпархії Рима.

Блаженніший Святослав привітав усіх прочан, наголосивши, що йому «за честь вітати таких достойних гостей». Відтак Глава УГКЦ подякував владиці Матео за опіку над українцями в Римі і за його неодноразові відвідини української парафії Святих Сергія та Вакха в Римі.

Після слів Глави УГКЦ представники Спільноти святого Егідія запевнили, що вони є з українцями, моляться за мир в Україні та все роблять для того, щоб в Україну прийшов мир.

Блаженніший Святослав розповів гостям про історію УГКЦ, як давню, так і новітню, та про Патріарший собор і його роль у Революції гідності.

На завершення Предстоятель Церкви разом із Спільнотою святого Егідія помолився за мир в Україні.

Департамент інформації УГКЦ

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next