АКТУАЛЬНО

Галич вітає Патріарха Святослава

Субота, 31 липня 2021, 10:01
У суботу, 31 липня, Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав прибув на парафію Блаженних священномучеників Станіславівських, що на Галич-горі. У цей день Глава УГКЦ здійснив Чин освячення новозбудованого храму Блаженних священномучеників Станіславівських – Григорія Хомишина, Симеона Лукача й Івана Слезюка та з цієї нагоди очолив Божественну Літургію в новозбудованому храмі.

Від ранку парафіяльна спільнота та численні вірні, які зійшлися з різних околиць, перебували в очікуванні приїзду важливого гостя – Блаженнішого Святослава. На подвір’ї храму Блаженних священномучеників Станіславівських Главу УГКЦ зустрічали хлібом-сіллю.

Вітали Предстоятеля нашої Церкви архиєпископ і митрополит Івано-Франківський владика Володимир Війтишин та отець-протопресвітер Галицький Ігор Броновський, спільно із запрошеним духовенством і вірними, які сьогодні прийшли поділити велику радість парафії Блаженних священномучеників Станіславівських.

Настоятель парафії о. Ігор Броновський запросив Блаженнішого до храму очолити святкові богослужіння.

Спільнота разом із Предстоятелем зібралися на спільну молитву у храмі з нагоди його освячення та в межах візиту Блаженнішого на Прикарпаття й участі в Патріаршій прощі до Крилоса.

Святкування розпочалися Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Глава УГКЦ.

 Департамент інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next