АКТУАЛЬНО

«Форум відповідальних людей – платформа зустрічі, діалогу та співпраці представників громадських організацій, церкви, бізнесу та влади», – Орест Гевак

Вівторок, 16 лютого 2021, 13:46
Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ продовжує об’єднувати активну молодь у різних куточках України. 27 лютого відбудеться чергова зустріч у межах Форуму відповідальних людей.

Цього разу в Буковелі зберуться представники ОТГ – влада, бізнес і молодіжні громадські організації, які розташовані на території Коломийській єпархії УГКЦ.

«Завдання цього Форуму – допомогти сформувати дієве середовище, спробувати напрацювати спільні вектори співробітництва в соціальному напрямі. А наступним кроком будуть спільні проєкти», – розповів керівник Форуму відповідальних людей, секретар Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ Орест Гевак.

Наприкінці березня запланований підсумковий Форум відповідальних людей у Львові в Патріаршому домі, який стане підсумком форумів у 2020 році та стартом форумів 2021 році.

У новому етапі форумів організатори проєкту окрему увагу приділяють розгортанню міжконфесійної співпраці, співпраці з проєктом «Адвокація молоді» Римо-Католицької Церкви в Україні та багато іншого.

«Ми хочемо акцентувати на єдності в багатогранності соціального служінні. Тому маємо на меті організовувати міжконфесійний молодіжний форум у співпраці з Київською міською радою. Ще один форум плануємо провести для молодих політиків у Зарваниці. Серед планів – провести форум у Кам’янець-Подільській єпархії, у Хмельницькому, куди запросимо молодих підприємців. Окрім цього, приділимо увагу молодим українцям, які проживають за кордоном. Для них організуємо онлайн-форум. Своєрідним екватором наших річних заходів стане форумний табір в Карпатах, де ми не лише спілкуватимемося, навчатимемося, а й матимемо змогу разом відпочити, духовно відновитися», – наголосив Орест Гевак.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://dyvensvit.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next