АКТУАЛЬНО

Фестиваль "Вітер На-Дії" зустрічає перших учасників!

Четвер, 23 липня 2015, 13:36
23 липня 2015 року розпочався Всеукраїнський молодіжний фестиваль "Вітер На-Дії", заснований Комісією у справах молоді УГКЦ.

23 липня 2015 року розпочався Всеукраїнський молодіжний фестиваль "Вітер На-Дії", заснований Комісією у справах молоді УГКЦ.

Вже о 8.00 до центра Львова почали прибувати перші учасники, аби зареєструватися на "наймолодіжнішу" христянську подію цього літа.

Ті, хто хоче детальніше ознайомитися з різноманіттям подій Фестивалю або з'ясувати запитання щодо поселення, доїзду, харчування чи інших особливостей перебування учасників "Вітру На-Дії" у Львові ,– мають можливість звернутися до інформаційного намету, розташованого під головним входом до львівської Ратуші. Усміхнені волонтери з легкістю допоможуть кожному розібратися, що й до чого.

Реєстраційний центр Фестивалю "Вітер На-Дії" організатори розмістили в каплиці Львівської міської ради, що на пл. Ринок, 1. Там прибулим видають торбу, програму Фестивалю, бейджик, який дозволить безперешкодно потрапляти на всі події, ручку та наліпку Світового дня молоді.

Як повідомила координатор реєстаційного процесу Дзвінка Шаламага, прибуло вже майже півсотні осіб з різних куточків України: Жмеринки, Києва, Червонограда, Одеси, Хмельницького. Волонтери на виході з Міської ради допомагають учасникам зорієнтуватися, як потрапити на наступний етап Фестивалю. Мешкати гості "Вітру На-Дії сьогодні будуть у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини на Погулянці. Після участі в музичній, театральній, фото- та відеомайстернях, робота яких стартує вже з 11.00 23 липня, гості о 17.00 матимуть спільну вечерю на теренах родинного дому "Покрова"

З 19:30 перший день "Вітру На-дії" завершить Вечірня духовно-музична програма в храмі Покрову Пресвятої Богородиці, а також презентація проекту "серце.UA" та молитва за Україну.

ДивенСвіт

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next