АКТУАЛЬНО

Екзарх Харківський освятив паски для в’язнів та воїнів

Середа, 05 травня 2021, 11:00
У Велику п’ятницю владика Василій, екзарх Харківський, голова Відділу соціального служіння УГКЦ, у приміщенні катедрального собору Святого Миколая Чудотворця звершив чин освячення пасок.

Святкові пакунки цього ж дня були передані управлінню Хролівської виправної колонії №140. З нагоди святкування світлого празника Христового Воскресіння частина пасок буде також передана на передову для захисників нашої Батьківщини.

Благословляючи та освячуючи паски, владика Василій зазначив, що Господь власною кровною жертвою звільняє і очищає людей від гріхів. “Христос приходить до всіх. Тому важливим для християнина є те, аби кожен з нас – навіть ті, котрі на людський погляд видаються негідними, несуть кару за вчинене чи перебувають у скруті – у власний спосіб пережили тайну Ісусового Воскресіння”, - побажав архиєрей.

Повідомив брат Іларіон Паньків

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next