АКТУАЛЬНО

«Дякую за ваші хоробрі серця, переповнені Божою ніжністю й прагненням миру», - зі звернення владики Ігоря до військовослужбовців

П'ятниця, 11 липня 2014, 17:04
З метою підтримки захисників нашої держави у важкі часи війни на Сході, боротьби проти чужоземного агресора владика Ігор, Митрополит і Архиєпископ Львівський УГКЦ, звернувся до справжніх героїв нашої землі - військовослужбовців України.

«Ваші сила духу, терпіння та виваженість стали для багатьох українців прикладом того, як треба любити свою державу, не цуратися її, а пишатися власною історією, своїм походженням і плекати світле майбутнє», - йдеться у зверненні.

Він також сказав, що сміливістю цих воїнів захоплюється вся країна: «З Вашою допомогою воскресає справжня українська нація – чесних, добрих і мирних людей, вчинками яких керує духовність, а не холодний розрахунок».

Владика Ігор висловив співчуття родичам й друзям невинно вбитих і запевнив, що пам’ять про цих воїнів житиме вічно в наступних поколіннях українців, що і є справжнім безсмертях, бо їхнє Царство Небесне.

Наприкінці звернення владика виразив щире молитовне сподівання на перемогу добра і відродження України: «Вірю в те, що ваш вчинок продемонструє усім: народ України піднявся з колін і ніколи більше не дозволить закувати себе в кайдани рабства. А ви, ті, які пішли за Христом, подолаєте агресію й лють заради свободи і тих моральних цінностей, які є фундаментом нашого спільного непереможного майбутнього».

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next