АКТУАЛЬНО

До мощів Папи Римського Климента в Ялті відбудеться проща

Четвер, 22 листопада 2012, 17:13
8 грудня, у день пам‘яті Климента, Папи Римського, відбудеться проща до святих мощів цього священномученика, частинка яких знаходиться у храмі Пресвятої Трійці у Ялті. Урочисті богослужіння очолить Владика Василь (Івасюк), Екзарх Одесько-Кримський.
8 грудня, у день пам‘яті Климента, Папи Римського, відбудеться проща до святих мощів цього священномученика, частинка яких знаходиться у храмі Пресвятої Трійці у Ялті. Урочисті богослужіння очолить Владика Василь (Івасюк), Екзарх Одесько-Кримський. Нагадуємо, що 22 липня 2012 року Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, передав до храму Пресвятої Трійці у Ялті мощі святого Климента Римського і виставив їх для публічного почитання. Храм Пресвятої Трійці знаходиться за адресою: м. Ялта, Відрадне, вул. Священномученика Климента, 1, храм (орієнтир – санаторій “Прибережний”).  

Департамент інформації УГКЦ

Додаток:

РОЗКЛАД

08.00 Утреня
09.00 Архиєрейска Служба Божа (очолює Владика Василь, Екзарх Одесько-Кримський)
11.00 Катехитична наука: свщмч Климент Римський
11.30 Акафіст до свщмч Климента Римського
12.00 Перегляд документальної стрічки «Загадки Папи Римського»
13.00 Обід
14.30 Велика вечірня (церковнослов’янською мовою)
16.00 Благословення Владикою Василем мініатюрного експонату Церкви Пресвятої Трійці в парку «Крим в мініатюрі» (м. Алушта)
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next