АКТУАЛЬНО

Для потреб військових освячено переобладнаний автомобіль під сауну

Вівторок, 30 червня 2015, 15:32
Під час святкових заходів до Дня Конституції України 28 червня в м. Жовква священики освятили автомобілі, один з яких використовуватиметься як мобільна сауна для потреб військовослужбовців на Сході України.

Отець Михайло Ткачів, синкел Сокальсько-Жовківської єпархії, наголосив, що молитва Церкви – це наймогутніша зброя в протистоянні зі злом, а старання про мир та здоров’я воїнів мають бути пріоритетними, щоб освячувати не засоби для ведення війни, а середники для процвітання держави та «весільний одяг» для молодих військовослужбовців.

До переобладнання авто долучилися небайдужі мешканці міста Жовква, волонтери та місцеві підприємці.

Мобільну сауну планують відправити в батальйон «Луганськ-1» через залізницю, з умовою, що вона буде в користуванні усіх солдат, добровольців, які знаходяться на цьому периметрі оборони територій України, а не генералів, комбатів та їхніх заступників.

Представники ГО «Допомога Армії України – Жовква» та волонтери дякують усім, хто коштами, матеріалами та зусиллями долучився до ремонтів автомобілів і встановлення сауни. Зокрема, волонтери вельми вдячні о. Василю Батюку та парафіянам церкви Святої Трійці м. Жовква.

sokaleparchy.org.ua

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next