АКТУАЛЬНО

Директор благодійного фонду «Карітас-Житомир» отримав відзнаку міського голови Житомира за волонтерську діяльність

Вівторок, 08 грудня 2020, 17:09
5 грудня 2020 року голова Житомирської міської ради Сергій Сухомлин з нагоди Міжнародного дня волонтера нагородив відзнакою директора благодійного фонду «Карітас-Житомир» протоієрея Віталія Сидорука.

«У всьому світі цього дня відзначають Міжнародний день волонтера. Свято засноване в 1985 році за ініціативи Генеральної асамблеї ООН. З цієї нагоди житомирський міський голова вручив відзнаки та квіти найбільш активним волонтерам Житомира. Серед нагороджених - протоієрей Віталій Сидорук, за його великий внесок та активну діяльність у волонтерській сфері», - йдеться в повідомленні благодійного фонду «Карітас-Житомир».

Під час проведення цього заходу посадовці Міської ради Житомира запевнили, що й надалі надаватимуть підтримку для розвитку важливих для суспільства ініціатив волонтерів і громадськості.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next