АКТУАЛЬНО

День молоді провели в Бережанських деканатах

Середа, 21 серпня 2019, 14:24
18 серпня в урочищі «Монастирок» с. Лісники Бережанського району відбувся з’їзд молоді Бережанських деканатів (північного і південного). Зустріч розпочалася Молебнем до Христа Чоловіколюбця і слова Божого від о. Василя Солонини.

Отець Роман Демуш привітав учасників, яких було понад 350, від імені проводу Комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Цьогорічний захід присвячувався Року сім’ї і кожен міг знайти цікаву локацію для себе. Для молоді – лекторії від Михайла Музички «Як любити своє місто» і від о. Богдана Сабало про «Веселі канікули з Богом», куточок читача на тему «Духовні цінності сім’ї», локація Джаст денс, спортивні ігри, для дітей діяв ігровий майданчик, а також фото зона для усіх присутніх. Охочі могли скористатися з польової кухні, яку підготували військовослужбовці з Бережанської військової частини.

Після лекторіїв розпочав духовний концерт о. Василь Брона. Виконавши під гітару християнські пісні, він ділився думками про зростання у вірі. Вервечкою представлялись номери колективів молодіжних спільнот парафій Бережанського району.

Співорганізаторами заходу була Алла Соколовська, керівник відділу культури Бережанського району, й аніматори з церкви Пресвятої Трійці м. Бережан. Між номерами проводили банси та конкурси. Захід закінчився спільними піснями навколо ватри і словом подяки від молодіжного провідника о. Віталія Іващука, молитвою та благословенням протопресвітера Бережанського о. Володимира Люшняка.

www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next