АКТУАЛЬНО

Чергова сесія Львівської міської ради розпочалася внесенням у сесійну залу вифлеємської зорі

П'ятниця, 28 грудня 2012, 15:16
27 грудня засідання сесії Львівської міської ради відкрилося внесенням у сесійну залу вифлеємської зорі, освяченої у Вифлеємі в печері, де народився Христос, а також різдвяними співами первісної Церкви у виконанні священиків з октету «Глас». Вніс зорю до зали капелан Львівської міської ради отець Павло Дроздяк під спів колядок хору «Гомін». Про це повідомив о. Павло Дроздяк, капелан ЛМР.

27 грудня засідання сесії Львівської міської ради відкрилося внесенням у сесійну залу вифлеємської зорі, освяченої у Вифлеємі в печері, де народився Христос, а також різдвяними співами первісної Церкви у виконанні священиків з октету «Глас». Вніс зорю до зали капелан Львівської міської ради отець Павло Дроздяк під спів колядок хору «Гомін». Про це повідомив о. Павло Дроздяк, капелан ЛМР.

"Сьогодні ми внесли на цю сесію різдвяну зірку, що є символом нового Вифлеєма, який є тут, між вами. Господь Бог, керуючи силами природи, зробив так, щоб зоря показала мудрецям те місце, де перебуває Спаситель. Ця зоря є свідченням того, що Господь Бог світить саме сюди. Нехай з тією колядкою, яка зараз залунає, замешкає у ваших серцях радість від того, що Господь є з нами", - звернувся о. Павло Дроздяк до присутніх у ЛМР.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next