АКТУАЛЬНО

Благодійний фонд «Карітас-Хмельницький УГКЦ» отримав статус єпархіального

Четвер, 24 вересня 2020, 16:50
18 вересня 2020 року відбулася особлива подія у становленні та розвитку благодійного фонду «Карітас-Хмельницький УГКЦ».

З благословення єпископа Кам’янець-Подільської єпархії Івана Кулика, рішенням засновників та членів правління організації, БФ «Карітас-Хмельницький УГКЦ» отримав статус єпархіального.

БФ «Карітас-Хмельницький УГКЦ» відвідали президент Міжнародного благодійного фонду «Карітас України», член правління Карітасу Європа Андрій Васькович і генеральний секретар «Карітас Україна», експерт проєктів і програм по охороні здоров’я, керівник лобістської групи Карітасу України Дзвенислава Чайківська.

Після підписання всіх нормативно-правових документів Андрій Васькович та Дзвенислава Чайківська в супроводі синкела Кам’янець-Подільської єпархії о. Івана Данкевича відвідали Хмельницьку міську раду, де відбулася робоча зустріч з Хмельницьким міським головою Олександром Симчишиним.

За круглим столом обговорили питання співпраці влади міста і БФ «Карітас-Хмельницький УГКЦ» у розвитку соціальної сфери громади та дійшли висновку, що нинішній позитивний стан співпраці органів міського самоврядування та благодійного фонду обумовлений насамперед таким чинником, як взаємне бажання сторін співпрацювати на користь жителів міста, утвердження Хмельницького як європейського високорозвиненого полісу.

Ввечері відбулася зустріч Президента Карітас України з колективом благодійного фонду «Карітас-Хмельницький УГКЦ». Пан Андрій Васькович мав добру нагоду цього дня поспілкуватися з працівниками та подякувати їм за роботу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.km.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next