АКТУАЛЬНО

Архиєрейською Літургією розпочалися екологічні місії у Бродах

П'ятниця, 16 січня 2015, 12:47
14 січня Архиєрейською Літургією у храмі Чесного Хреста Господнього м. Броди почалися екологічні місії.

Очолив Богослужіння владика Михайло (Колтун), голова Синодальної комісії з питань екології, який закликав парафіян і присутніх природоохоронців Бродівського району так піклуватися про Богом сотворений світ, щоб нам у ньому було приємно жити.

Після спільної молитви в педагогічному коледжі імені о. Маркіяна Шашкевича відбувся круглий стіл на екологічну тематику. Єпископ, духовенство, представники місцевого самоврядування та природоохоронних відділів обговорили актуальні питання співпраці у сфері збереження довкілля. Особлива подяка була складена архиєрею для всієї Церкви, яка має великий кредит довіри, і люди радо дослухаються до її екологічних ініціатив.

За задумом єпископа подібні зустрічі на екологічну тематику відбуваються для того, щоб у районах, деканатах творити духовні природоохоронні осередки опіки Богом сотвореного світу. Розвиватиме цю справу о. Тарас Дзьоба, голова єпархіальної комісії у справах екології.

Прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next