АКТУАЛЬНО

«Активний громадянин» у місті Сміла на Черкащині

Неділя, 14 грудня 2014, 16:22
До участі у Всеукраїнській акції «Активний громадянин», яку реалізовує Комісія УГКЦ «Справедливість і мир», було подано заявку із міста Сміла, що на Черкащині. Як не дивно, у тренінгу, який відбувся 11 грудня 2014 року, взяли участь близько 20 дівчат із різних шкіл, що наочно ілюструє легенду про сміливих місцевих дівчат.

З учасницями було обговорено питання, що стосуються громадянської активності, лідерства та співпраці. Вони із задоволенням взяли участь у практичних завданнях та активно вели дискусію.

Спільно було напрацьовано та розроблено кілька чудових ідей для проектів, які можна започаткувати в місті та які були б цікавими для реалізації за участю школярів. Серед проблем є участь молоді в житті міста, гуртках за інтересами, облаштування шкільної території, пропаганда здорового способу життя, подорожей та молодіжних обмінів. Знайшлися й ті, хто хотів би зламати існуючу систему, що не може не тішити, але нашою метою є починати із себе та чогось малого. Дівчатка дуже активно дискутували та ставили компетентні питання щодо ініціатив, які вони б хотіли спробувати реалізувати.

Звісно, не обходиться без керівників, які завітали разом зі своїми учнями – усі разом долучилися до обговорення проблем та шляхів їх вирішення, що стало чудовим прикладом для учнів і мотивувало їх висловлювати власні думки.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next