АКТУАЛЬНО

У гарнізонному храмі у Львові відбудеться концерт органної музики

Середа, 15 серпня 2018, 16:41
18 серпня у гарнізонному храмі Святих апостолів Петра й Павла відбудеться органний концерт у виконанні чеського музиканта Петера Плани. Початок події о 20:00. Вхід вільний.

Варто зазначити, що захід проходитиме у рамках фестивалю “Музика у старому Львові”. Музикант виконає твори Й.С. Баха, Ц. Франка, Б. Бідермана, Б. Сападіні, Г. Гуані, Ж. Бойвіна, Ж. Обхерта та інших відомих композиторів.

Нагадаємо, що фестиваль “Музика у старому Львові” триватиме від 11 до 26 серпня. Цього року він стане ювілейним, адже для України відбудеться вп’яте. Одночасно з концертами у Львові вони звучатимуть також у Кракові в рамках 43-го фестивалю “Музика у старому Кракові”. Зауважимо, що за цей час на концертних майданчиках виступить понад сто виконавців.

Департамент інформації УГКЦ

Фото: Роман Тупись


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next