АКТУАЛЬНО

У Польщі освятять пам’ятник святому князю Володимиру

АНОНССубота, 23 травня 2015, 17:05
Напередодні посвячення в Гданську пам'ятника святому і рівноапостольному князю Володимиру Великому відбудеться Міжнародна наукова конференція «Спадщина святого Володимира Великого - Хрестителя Київської Русі-України» за участю вчених із Києва, Харкова, Москви, Варшави, Гданська та Кракова.

 Захід відбудеться в Європейському центрі солідарності Гданська (Площа Солідарності 1, п. ІІІ, зал 5) 16 травня 2015 року з ініціативи Історичного факультету Гданського університету,   Фундації  святого Володимира Великого - Хрестителя Київської Русі у Кракові, Європейського центру солідарності у Гданську,  Християнського братства святого Володимира Великого у Польщі, української  греко-католицької парафії у Гданську, Поморського Відділу об'єднання українців у Польщі.

Додамо, що 23 травня (поч. о 9.00) відбудеться Молебень до святого Володимира і Ольги та всіх святих українського народу на площі перед конкатедральним собором Вроцлавсько-Гданської єпархії УГКЦ. А після цього та Архиєрейської Божественної Літургії освятять пам'ятник святому Володимиру-Василію Святославовичу, Володарю України-Русі.

Департамент інформації УГКЦ

 

 

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next