АКТУАЛЬНО

У Львівській семінарії відбудеться прес-конференція на тему: «Виклики сьогодення: пасторальна праця Церкви за межами України та в умовах війни»

АНОНСП'ятниця, 26 червня 2015, 13:06
26 червня у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбудеться прес-конференція на тему: «Виклики сьогодення: пасторальна праця Церкви за межами України та в умовах війни».

У прес-конференції візьмуть участь: владика Йосиф (Мілян), голова Пасторально-міграційного відділу УГКЦ, Єпископ-помічник Київської архиєпархії, о. Любомир Яворський, заступник голови Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, Василь Полуйко, президент «Західно-Українського ресурсного центру».

Прес-конференція відбудеться в межах проведення традиційного спецкурсу, який вже п’ятий рік поспіль організовує ПМВ.

Мета курсу – ознайомити семінаристів із можливостями служіння Церкві в Україні і за кордоном. Цього року його учасники почують свідчення місіонерів з Італії, Іспанії, Угорщини, Литви, Росії, Казахстану та місійних теренів різних регіонів України, зокрема Криму і Донбасу. А також своїм душпастирським та місіонерським досвідом із семінаристами ділитимуться єпископи, військові капелани, представники монаших спільнот, експерти з питань явища міграції  та релігієзнавці.

Пасторально-міграційний відділ покликаний забезпечувати належну пастирську опіку вірним і сприяти розбудові церковних структур УГКЦ у тих країнах, де їх ще немає. А це понад 40 держав. 

Прес-конференція розпочнеться о 14:00 за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35.

Акредитація на місці за редакційними посвідченнями. 

pmv.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next