АКТУАЛЬНО

У Чернігові представлять пересувну експозицію образотворчого мистецтва в'язнів "Переображення Господньою любов'ю"

АНОНСП'ятниця, 20 вересня 2013, 11:00
20 вересня, об 11.00, у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського (за адресою: м.Чернігів, вул. Коцюбинського, 3) відбудеться відкриття експозиції мистецтва в'язнів «Переображення Господньою любов'ю». У відкритті братимуть участь представники Державної пенітенціарної служби, державних і громадських організацій Чернігівщини.

Мета виставки – посприяти суспільному діалогу та процесу реінтеграції наших співгромадян, що опинилися у місцях позбавлення волі, а також ознайомити широкий загал із діяльністю жіночого центру соціальної реадаптації в Любечі «Преображення».

Всеукраїнська пересувна виставка «Преображення Господньою любов’ю» у співпраці з Державною пенітенціарною службою України проходить уже вдруге. Цього разу вона розпочалася в серпні, місяць тому, у Києві. Експозиція в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського триватиме два тижні. За задумом організаторів вона побуває в більшості обласних центрів України.

Примітно, що перше місце та призові місця серед жінок і неповнолітніх на конкурсі, що відбувся в Києві 19 серпня, здобули саме підопічні Управління ДПтСУ в Чернігівській області.

Експозиція триватиме до 4 жовтня 2013 року. Вона включає близько 100 творів, переданих із пенітенціарних установ України.

Організатори:

Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви,
Благодійний Фонд «Карітас-Київ»,
Державна пенітенціарна служба України,
Фонд Андрея Шептицького,
Національна спілка художників України,
Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.Коцюбинського

http://prison-pastoral.blogspot.com/

Фото з архіву

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next