АКТУАЛЬНО

Церква на Сихові пропонує львів’янам уроки італійської мови

АНОНССереда, 15 серпня 2018, 16:08
Від 21 серпня до 25 серпня 2018 року в Катехитичній школі митрополита Андрея Шептицького при церкві Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові у Львові відбуватиметься Літня школа італійської мови для дорослих «Apriamo la Bibbia» (Відкриваємо Біблію).

Як кажуть викладачі й організатори школи Марія Хома та Оксана Горін, це цікавий, креативний та інтенсивний тижневий курс  італійської мови та культури (початковий та середній рівень) з елементами вивчення Біблії.

За словами організатора та викладача проекту Марії Хоми, мета такої школи популяризувати італійську мову та культуру. «Курс, який ми пропонуємо з 21 до 25 серпня, є дуже креативним: студенти зможуть навчитися розмовляти італійською мовою на початковому рівні, а також поглибити свої знання на середньому рівні. Ми даватимемо багато матеріалів про Італію та італійську культуру. На заняттях з нами будуть гості з Італії, які розповідатимуть про те, як вони бачать свою країну. Учнями школи можуть бути всі охочі.  На  цьому мовному курсі немає вікових бар’єрів: наші учасники – це студенти і люди старшого віку, переважно ті, хто хоче працювати, подорожувати або навчатися а Італії», – каже п. Марія.

Особливістю цьогорічної Літньої школи італійської мови є вивчення Біблії та прочитання вибраних текстів зі Святого Письма італійською мовою. Займатимуться у школі від 10:00 до 17:00. Організатори пропонують максимальне занурення в мовне середовище: дві лекції щоденно та перегляд фільмів італійською мовою. По завершенні курсу учасники отримають сертифікат, а також можливість продовжити навчання протягом семестру при парафії. Докладніше про школу можна довідатися на сайті Патріаршої комісії у справах молоді.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://dyvensvit.org/


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next