АКТУАЛЬНО

Про роль жінки у Церкві та суспільстві будуть говорити під час травневого «Прямого ефіру з Блаженнішим Святославом»

АНОНСП'ятниця, 21 травня 2021, 17:00
У п’ятницю, 21 травня, о 16:00 в ефірі «Живого телебачення» мати-героїня Галина Давидюк, членкиня ГО «Ділові українські жінки» поспілкується у прямому ефірі з Блаженнішим Святославом, Отцем і Главою УГКЦ, про роль жінки в Церкві та суспільстві.

Травень – особлива пора для українців. Цього весняного місяця відзначається День матері, а ще існує гарна традиція особливих молитов до Богородиці – маївок. Саме тому «Живе телебачення» у рамках чергового «Прямого ефіру з Блаженнішим Святославом» пропонує увазі глядачів розмову Глави УГКЦ з матір’ю-героїнею Галиною Давидюк про жінку та її роль у Церкві та українському суспільстві.

Долучитися до розмови може кожен. Для цього потрібно лише приєднатися до ефіру за цим посиланням у зумі: https://us02web.zoom.us/j/88510691882. Кожен зможе особисто поставити запитання учасникам програми.

Приєднуйтеся!

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next