АКТУАЛЬНО

Різдвяні молитовні мандрівки разом з Патріаршим паломницьким центром

АНОНСВівторок, 20 грудня 2016, 14:11
У грудні 2016 року Патріарший паломницький центр пропонує відсвяткувати католицьке Різдво по-особливому! Отож запрошуємо всіх охочих разом із рідними та друзями вирушити в паломництво до святинь різдвяної Європи, на різдвяне паломництво до Святої Землі, різдвяну поїздку до Ватикану та долучитися до молодіжної новорічної зустрічі Тезе в Ризі.

Подорожуючи різдвяною Європою, ми поринемо у незвичайну святкову атмосферу європейських столиць: Будапешт, Відень, Прага, Братислава, а також таких цікавих міст, як Дрезден та Краків. Матимемо нагоду помолитися до Богородиці перед Її чудотворною іконою в м. Марія Повч (Угорщина) та Ченстохові (Польща)

9-14 грудня, 6 днів, 185€*

Львів – Марія Повч – Будапешт – Братислава – Відень – Дрезден – Прага – Ченстохова – Краків – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/palomnytstvo-do-svyatyn-rizdvyanoji-evropy/

 

Різдвяне паломництво до Святої Землі відкриває можливість по-новому пережити Євангельську історію про народження Ісуса Христа, доторкнутися до місця, де відбулося воплочення Бога.  Ми відвідаємо Базиліку Різдва Христового, Каплицю ясел, Поле пастушків та Молочний грот. Весела і гучна коляда в самому місці народження Спасителя – це те, що запам’ятовується нашим паломникам на все життя!

18-25 грудня, 8 днів, 790$*, без нічних переїздів

Львів – Яффо – Капернаум –  Кана – Хайфа – Тверія – ріка Йордан – гора Тавор – Назарет – Галілейське море – Єрусалим – Мертве море – Вифлеєм – Єрихон – Бейт-Сахур – Ейн Карем – Лідда – Тель-Авів – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/palomnytstvo-do-svyatoji-zemli-katolytske-rizdvo-u-vyflejemi/

 

Вже традиційною стала Різдвяна поїздка до Ватикану. Запрошуємо Вас разом з нами відчути дух європейського Різдва: спільно молитися під час святкового богослужіння на площі святого Петра в Римі, взяти участь у традиційних європейських святкуваннях Різдвяних свят, а також побувати у Вадовіцах – батьківщині Івана Павла ІІ, в родинному маєтку Войтилів, костелі, де молився Папа, і кав’ярнях, в яких святий смакував улюблені тістечка «кремувкі».

21-27 грудня, 7 днів, 275€*

Львів-Марія Повч – Венеція – Рим – Ватикан – Сієна – Братислава – Вадовіце – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/rizdvyane-palomnytstvo-do-vatykanu/

 

Цього року розроблено особливу пропозицію для паломників: молитовну поїздку «Різдвяна казка та святині старої Європи». Цілих дев’ять днів паломництва святинями давніх європейських міст Угорщини, Австрії, Італії, Ліхтенштейну, Франції, Чехії і Польщі! Ми побуваємо в одних із найкрасивіших горах світу – австрійських Альпах, гулятимемо вулицями неймовірних міст з витонченою архітектурою, величними храмами та монументами, а найголовніше - побуваємо на традиційних європейських різдвяних ярмарках.

22-30 грудня, 9 днів, 375€*

Львів – Будапешт – Відень – Зальцбург – Мілан – Вадуц – Страсбург – Прага – Краків – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/rizdvyana-kazka-ta-svyatyni-staroji-evropy/

 

Новорічну ніч будемо святкувати разом на Новорічній зустрічі молоді Тезе в Ризі. Обирайте той варіант поїздки, який вас влаштовує найбільше, і починайте готуватися до особливого молитовного святкування Нового року та незабутньої мандрівки Європою! Патріарший паломницький центр підготував два маршрути:

26 грудня – 03 січня, 9 днів, 145€

Львів – Люблін – Вільнюс – Рига – Таллінн – Гельсінкі – Варшава – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/novorichna-molodizhna-zustrich-teze-u-ryzi-latviya-dovha-prohrama/

 

27 грудня – 02 січня, 7 днів, 85€

Львів – Варшава – Рига – Вільнюс – Люблін – Львів

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/molodizhna-molytovna-zustrich-teze-u-ryzi-latviya/

Патріарший паломницький центр щиро запрошує Вас наповнитися різдвяним настроєм та Божою благодаттю під час грудневих паломництв.

ЗАМОВИТИ: Київ: (044) 279-19-20, (096) 330-96-79; Львів: (096) 858-27-57, (063) 075-00-30

Збагачуйтесь духовно з нами!

 

Наші координати:

м.Київ, вул. Михайлівська, 17/2, офіс 2а
Тел.: (044) 279-19-20, (096) 330-96-79;
Сайт: pilgrimage.in.ua
Ел.пошта: [email protected]

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next