АКТУАЛЬНО

Медичні та біоетичні питання прокреації людини обговорюватимуть на міжнародній конференції у Львові

АНОНССубота, 12 жовтня 2013, 09:00
Міжнародна конференція «Медичні та біоетичні питання прокреації людини» відбудеться 12 жовтня 2013 року у Львівській духовній семінарії Святого Духа УГКЦ (вул. Хуторівка, 35) і триватиме від 9.00 до 15.30.

Організаторами конференції є гінекологічна секція Польського товариства католицьких лікарів, Школа біоетики Українського католицького університету та Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я.

За словами о. д-ра Ігоря Бойка, ректора Львівської духовної семінарії та керівника Школи біоетики УКУ, на конференцію запрошують насамперед лікарів акушерів-гінекологів, але й також представників інших спеціальностей, які зацікавлені тематикою конференції. Такий приклад співпраці Церкви та лікарів у Львові не перший, однак цього разу вона стосується спеціальності, у якій залишатися добрим фахівцем і водночас християнином у сучасному світі чи не найскладніше. Як засвідчує досвід наших західних сусідів, саме тому лікарі об’єднуються в товариства, де мають змогу обговорити спільні проблеми, підтримати одне одного і разом зростати фахово і духовно.

Низка доповідей буде присвячена моральним та біоетичним аспектам повсякденної праці в акушерстві та гінекології. На конференції будуть висвітлені ті питання в акушерстві та гінекології, де вибір відбувається не тільки в лікувальній, а й водночас в моральній площині. Одне із найважливіших із них – прокреація людини.

У рамках конференції відбудуться два семінари: 11 жовтня о 18.00 – «IgG залежна харчова непереносимість та її значення для загального здоров’я й плідності людини», 12 жовтня о 14.30 – «Напротехнологія: можливості в лікуванні подружньої неплідності та підтримці здоров’я жінки».

www.rr.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next