АКТУАЛЬНО

Психолог Френк П’юселік проведе тренінг на тему запобігання посттравматичному стресовому розладу

АНОНСПонеділок, 07 березня 2016, 10:00
7-11 березня 2016 року у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбудеться міжнародний тренінг-семінар на тему: «Запобігання посттравматичному стресовому розладу в Україні» з доктором психології, одним із засновників вчення про виведення учасників бойових дій із психічної травми, Френком П’юселіком.

Ініціатор заходу – Координаційна рада з питань душпастирства у кризових ситуаціях Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви на чолі з владикою Богданом (Манишиним).

До участі запрошуються священики, семінаристи, монашество, військові та медичні капелани, психологи, волонтери та миряни, які готові надавати допомогу категоріям осіб, що страждають внаслідок воєнних дій на Сході України. Тренінг проводитиметься від 7 до 11 березня у Львівській духовній семінарії Святого Духа за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35-А.

Після проходження цієї програми учасники отримають сертифікат.

Для участі необхідно зареєструватися: або зателефонувавши 098 812 59 70 або надіславши свої дані на адресу [email protected].

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next