АКТУАЛЬНО

Військові капелани Стрийської єпархії вдостоїлися нагород від керівництва зенітно-ракетного Теребовлянського полку

Четвер, 28 листопада 2019, 11:53
27 листопада 2019 року відбувся урочистий парад військової частини А2847 зенітно-ракетного Теребовлянського полку, яка дислокується в м. Стрию, після її повернення з ООС.

«Дорогі воїни, схиляємо свої голови перед вами. Ми дякуємо вам за мужність, за те, що ви ціною свого життя даруєте мирне небо нашим дітям. Ми радіємо, що маємо таку велику Україну. Молимося за вас і зичимо вам здоров’я», – сказав протопресвітер Стрийського деканату о. Мирон Гринишин, вітаючи військових. Також священник передав слова вдячності та вітань від єпископів Стрийської єпархії.

Військове керівництво відзначило внесок духовенства Стрийської єпархії для солдатів в ООС і нагородило «Медаллю за звитягу та вірність» о. Івана Барабаша, пароха парафії Всіх святих українського народу м. Стрий, і о. Юрія Лесишина, військового капелана. А о. Михайло Кушнір був нагороджений «Медаллю за гідність та патріотизм».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next