АКТУАЛЬНО

У Школі духовності та євангелізації відбудеться курс лекцій, присвячений темі Святих Таїнств у житті християнина

Середа, 25 січня 2012, 09:37
27–29 січня 2012 року в монастирі отців редемптористів у Львові (вул. Замарстинівська, 225) Школа духовності та євангелізації Львівської архиєпархії проводитиме курс лекцій, присвячений темі значення Святих Таїнств у житті християнина.
27–29 січня 2012 року в монастирі отців редемптористів у Львові (вул. Замарстинівська, 225) Школа духовності та євангелізації Львівської архиєпархії проводитиме курс лекцій, присвячений темі значення Святих Таїнств у житті християнина. Про це повідомила пані Віра Ценглевич, голова Комісії у справах євангелізації Львівської архиєпархії УГКЦ. Як зазначила пані Віра, участь у Школі можуть узяти всі охочі, незалежно від віку, які прагнуть глибше пізнати Євангеліє Ісуса Христа, систематизувати богословські знання й просто духовно зростати. Під час занять кожен з учасників матиме час на духовну розмову з священиком. У подальшому Школа духовності та євангелізації щомісяця проводитиме конференції, які будуть присвячені конкретній тематиці.  

Департамент інформації УГКЦ

Додаток:

Теми конференцій 2012 року

27–29 січня - «Життя з Богом - початок духовного життя. Таїнства християнського життя: співдія Бога і людини» (ієромонах Йона Максім). 24–26 лютого - «Християнин: хто він? Таїнства християнського втаємничення: Хрещення, Миропомазання, Євхаристія» (о. Роман Тереховський). 23–25 березня – «Чи ти дбаєш про здоров’я душі й тіла? Святі таїнства зцілення: Покаяння та Єлеопомазання» (о. Орест Фредина). 27–29 квітня – «Сенс християнського служіння. Таїнства служіння: Подружжя та Священство» (о. Володимир Ждан). 25–27 травня – «Розпізнавання знаків Божого Провидіння в сучасному світі» (о. Любомир Ржиський).  
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next