АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці провели для мирян реколекції на тему «Нове життя у Христі – молитва п’яти ключів»

Четвер, 31 січня 2019, 15:02
З 24 по 27 січня 2019 року в Реколекційному домі Згромадження сестер служебниць НДМ міста Надвірна відбулися реколекції «Нове життя у Христі – молитва п’яти ключів». Двадцять чотири учасники з різних областей України під проводом с. Любомири Надич мали можливість, з Господнього благословення, перебувати у Божій науці, молитві, роздумах над Божим Словом і над своїм життям.

Як кажуть учасники цієї духовної віднови, під час реколекцій вони довідалися, як прийти до Бога, як Його знайти і як жити з Ним, а також отримали «п’ять ключів», які повинен мати кожен, щоб відкрити «замки» у «царство Бога» – це  покаяння і визнання віри; прощення; зречення дій зла; визнання сили, що її ми маємо в Ісусі Христі; прийняття Божого благословення.

Молитва п’яти ключів, за свідченням однієї з реколектанток, «діє з неймовірною силою. Вона допомагає воскреснути духовно і фізично. Це відбувається вже під час молитви. Я приходжу з горою каміння в серці, а виходжу, ніби не торкаючись землі. Це велика духовна зброя для перемоги християн. Це така велика сила, що я фізично зразу краще себе почуваю. Для мене це і духовне воскресіння».

«У цей благодатний період Різдва ГНІХ учасники мали можливість вчитися молитви Божим Словом і жити ним у щоденному житті. У молитовній тиші могли віднайти сенс свого життя, більше зрозуміти себе, віднайти живий зв'язок із Богом і укріпитися у вірі та довір’ї до Бога. Мали нагоду до сповіді і засмакували єдності з Богом через особисту та спільну літургійну молитву. Дякуємо Господеві за Його велику милість і любов до кожного з нас і довіряємо в Його руки життя кожного, хто його шукає», – розповіла с. Любомира Надич, СНДМ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next