АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ в Софії Київській узяв участь у міжконфесійній молитві за мир і перемогу України

Субота, 09 квітня 2022, 17:23
У суботу, 9 квітня, у соборі Святої Софії Київської відбувся міжконфесійний захід «Спільна молитва за Україну». У молитві взяв участь Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

За Україну разом з Главою УГКЦ молилися також Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Епіфаній, екзарх Вселенського Патріарха в Україні єпископ Михаїл Команський, ординарій Києво-Житомирської дієцезії Римо-Католицької Церкви в Україні єпископ Віталій Кривицький, глава Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви єпископ Маркос Оганесян і старший єпископ Української Християнської Євангельської Церкви Леонід Падун.

Під час моління Блаженніший Святослав виголосив таку молитву:

«Господи наш, Боже, Творцю і Спасителю, глянь Твоїм ласкавим оком на наш український народ. Прийми його моління про мир і перемогу України. У Твої руки ввіряємо всіх невинно убієнних, кров яких волає до Тебе з української землі. Пресвятая Богородице, Київська Оранто, Нерушимая Стіно, під Твій покров віддаємо наш український народ. Маріє, врятуй Твоїх дітей. Амінь».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next