АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав нову провінційну настоятельку сестер служебниць НДМ сестру Мирославу Яхимець

Понеділок, 29 січня 2018, 11:09
Під час VIII Провінційної капітули у п’ятницю, 26 січня, сестри служебниці провінції Співстраждання Матері Божої (Україна) обрали нову провінційну настоятельку, якою стала с. Мирослава Яхимець.

З цієї нагоди Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав с. Мирославу Яхимець “із вибором на наступні п’ять років провінційною настоятелькою провінції Співстраждання Матері Божої в Україні Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії та з обранням нової ради” та висловив їй щиру вдячність за відповідальне і жертовне служіння.

“Ви розпочинаєте своє служіння в нелегкий для нашої України час. Люди, які зранені війною, потребують Ваших молитов і підтримки. Парафії, що починають розвиватися на Півдні і Сході України, чекають на Вашу присутність у катехизації, соціальному служінні та духовній опіці. Молодь, яка потребує пізнання справжнього скарбу, що ним є Ісус Христос, прагне побачити свідчення Вашої віри, скріпленої святістю життя і служіння. Нехай Господь пошле Вам свої щедрі дари для виконання цих завдань, щоб за силою і діянням Святого Духа Ви могли бачити Божу волю під час здійснення свого служіння. Хай прикладом у цьому для Вас буде життя преподобної матері Йосафати Гордашевської”, — ідеться у листі-привітання від Предстоятеля.

Глава Церкви також запевнив с. Мирославу Яхимець у своїй відкритості до всіх ініціатив, які будуть спрямовані на розвиток Церкви, поширення Божого Слова та добра боголюбивого люду. “Прохаю милосердного Бога, щоб період Вашого урядування був позначений зміцненням Згромадження і ревними покликаннями до богопосвяченого життя. Вимолюю потрібних Вам Божих дарів для здійснення Вашого служіння та уділяю Вам своє архиєрейське благословення!” — наостанок наголосив Блаженніший Святослав.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next