АКТУАЛЬНО

Запрошуємо в паломництво на канонізацію Пап Івана Павла ІІ та Івана ХХІІІ

АНОНСПонеділок, 10 лютого 2014, 23:00
Патріарший паломницький центр УГКЦ запрошує у паломництво «Слідами святих ХХ століття: Пап Івана Павла ІІ та Івана ХХІІІ - від народження до канонізації». Паломництво розпочнеться 23 квітня і триватиме до 29 квітня. Як відомо, канонізація Святіших Отців Івана Павла ІІ та Івана ХХІІІ відбудеться в Римі 27 квітня 2014 року.

Шлях паломництва: Львів – Вадовіце – Краків – Венеція – Мілан – Бергамо – Рим – Ватикан – Відень – Львів. Останній день подачі документів – 10 лютого 2014 року.

«Паломництво стане для вас нагодою взяти участь у непересічній історичній події: канонізації блаженного Папи Івана Павла ІІ, який жив та проповідував своїм життям святість посеред нас та в наш час. Мабуть, ви також брали участь у заходах з нагоди приїзду Папи в Україну і тріумфальна зустріч Понтифіка у Львові та в Києві залишила приємний спогад у вашому серці, поглибивши вашу віру. Отож радо запрошуємо вас приєднатися до прощі до Рима, щоб пережити єднання в молитві з цілим світом під покровом блаженного, а невдовзі − святого Папи Івана Павла ІІ», − зазначають організатори прощі.

Деталі за посиланням: pilgrimage.in.ua/?p=1709.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next